• HP
 • IBM
 • Lenovo
 • Cisco
 • APC
 • Microsoft
 • Intel
 • Qlogic
 • DELL
 • Barracuda
 • Lexmark

Waarom SpareIT.nl

 • Laagste prijs
 • Goede inkoopcondities
 • Efficient bedrijfsmodel
 • Grote voorraad
 • Eigen magazijn met 900 palletplaatsen
 • Kopen op rekening mogelijk

Keurmerken

Bezoek SpareIT.nl profiel pagina

Betalingsmethoden


Referenties

Keurmerk TOPWINKEL bij beslist.nl

800G1 SFF i5-4590 8GB mem 240GB SSD (Nieuw) DVDRW W7P

C8N26AV-i5-240SSD
€ 275,00
excl. BTW
Product Name 800G1 i5-4590 8/240GBSSD
Merk: HP
Partnummer: C8N26AV-i5-240SSD
Voorraad: Beschikbaar
Conditie: Refurbished
HP 800G1 SFF i5-4590 8GB memory 240GB SSD (Nieuw) DVDRW Windows 7Professional 64bit - REFURBISHED
Prijs: € 295,00 € 275,00
In winkelwagen
Aantal:
Bedrijven hebben behoefte aan betrouwbaarheid. Die vindt u hier. De fraaie HP EliteDesk 800 G1 die ontworpen is om te presteren, indruk te maken en te beschermen, biedt maatwerk implementaties die het succes van uw bedrijf vergroten.

Kenmerken

Windows 8 Pro of andere besturingssystemen zijn beschikbaar

De oplossing voor tal van bedrijfsbehoeften

- Een nieuwe manier van werken. Maak indruk, lever hogere prestaties en voorzie in uiteenlopende bedrijfsbehoeften met aanpasbare tools, nieuwe functies en een stijlvol nieuw ontwerp.
- U kunt uw internetverbinding eenvoudig met verschillende apparaten delen via HP Wireless Hotspot, zodat ook collega's snel online zijn.1
- Deel presentaties, video's en andere inhoud – zonder kabels. WiDi Intel® Wireless Display ondersteunt een draadloze verbinding tussen uw EliteDesk en uw schermen of projectoren.2
- Met de nieuwe, compacte verwijderbare vaste schijf beschermt u uw belangrijke data wanneer u niet op kantoor bent.3 De optionele PCI-poort waarborgt brede compatibiliteit met eerdere technologieinvesteringen.4

Verhoog uw prestaties

- Geef uw bedrijf nieuwe kansen door te multitasken met de nieuwste Intel-processoren. Open snel nieuwe bestanden, schakel tussen applicaties en verlies minder wachttijd met solid-state schijven en solid-state hybride schijfopties.5
- Levert de hele dag toppresataties. U beschikt over de nieuwste processortechnologie met keuze uit verschillende 4e generatie Intel® Core™ processoren6 en vPro7-ondersteuning.
- Bekijk uw inbox terwijl u andere taken uitvoert. Er is voldoende ruimte voor al uw werk, dankzij ondersteuning voor meerdere schermen.8
- Intel® Smart Response technologie (SRT)9, een schijfcacheoplossing, levert prestaties die vergelijkbaar zijn met die van solid-state drives en heeft de dataopslagcapaciteit van moderne grote vaste schijven.
- Haal meer uit webconferenties. Breng uw werk tot leven door een overrompelende surround geluidsweergave met diepe, rijke bastonen en kristalheldere gespreksweergave dankzij DTS Studio Sound software.10 11

Krachtige beveiliging, uitstekend beheer

- Houd het veilig. Houd het simpel. IT-efficiëntie is onovertroffen dankzij een compleet portfolio HP Client Security12 software en Intel vPro7 managementfunctionaliteit.
- U hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Met HP Password Manager13 kunt u snel inloggen op verschillende online accounts. U kunt langere, veiligere wachtwoorden gebruiken.
- Sla uw data op. RAID-configuraties maken gebruik van twee opslagschijven om automatisch backups te maken en uw gevoelige data te beschermen.14 15
- Geen onderbrekingen. HP BIOS Protection16 biedt betere bescherming tegen virusaanvallen en andere bedreigingen, voorkomt dataverlies en reduceert downtime.

Toekomstgerichte betrouwbaarheid

- U krijgt de support die nodig is om lang van uw investering te profiteren. Deze gebruiksklare pc heeft een lange lifecycle, met een tot 30 maanden stabiel platform.
- Een gerust gevoel. U kunt op elk moment met een agent praten en krijgt zonder extra kosten service met voorrang bij ieder HP reparatiecentrum met HP Elite Premium Support17.
- HP EliteDesk pc's zijn uitvoerig getest om maximale betrouwbaarheid te waarborgen. Tijdens het HP Total Test Process ondergaan onze pc's 115.000 uur prestatiestests om te zorgen dat u de hele dag probleemloos kunt werken.

- 1 Voor de Wireless Hotspot-applicatie zijn een actieve internetverbinding en een afzonderlijk aan te schaffen data-abonnement en draadloze NIC-kaart vereist. Als HP Wireless Hotspot actief is, blijven applicaties op het apparaat werken en gebruiken ze hetzelfde data-abonnement als de draadloze hotspot. Aan het datagebruik op draadloze hotspots kunnen extra kosten verbonden zijn. Raadpleeg uw internetserviceleverancier voor informatie. Windows is vereist.
- 2 Geïntegreerd Intel Wi-Di is beschikbaar op geselecteerde configuraties en vereist een apart aan te schaffen draadloze NIC-kaart en een apart aan te schaffen projector, tv of computermonitor met een ingebouwde of externe Wi-Di-ontvanger. Externe Wi-Di-ontvangers kunnen op de projector, tv of computermonitor worden aangesloten via een standaard HDMI-kabel, die ook apart wordt verkocht.
- 3 Verwisselbare vaste schijf is naar verwachting leverbaar vanaf augustus 2013.
- 4 Optioneel PCI-slot is niet beschikbaar op HP EliteDesk SFF of USDT.
- 5 Solid-state hybride schijven zijn naar verwachting leverbaar vanaf oktober 2013.
- 6 Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. Voor 64-bits computergebruik op Intel®-architectuur is een computer nodig met een processor, chipset, BIOS, besturingssysteem, stuurprogramma's en toepassingen die de Intel® 64-architectuur ondersteunen. De processor werkt niet (ook niet als 32-bits processor) zonder een BIOS dat Intel® 64 ondersteunt. De prestaties variëren, afhankelijk van uw hardware- en softwareconfiguraties. Intel's nummering relateert niet aan het prestatieniveau.
- 7 Voor sommige functies van deze technologie – zoals Intel® Active beheertechnologie en Intel virtualisatietechnologie – is aanvullende derde-partij software vereist. De beschikbaarheid van toekomstige toepassingen voor 'virtuele appliances' voor Intel vPro-technologie is afhankelijk van de leveranciers van derde-partijsoftware. Microsoft Windows is vereist.
- 8 Standaard ondersteuning voor externe schermen via geïntegreerde processor-gebaseerde graphics is afhankelijk van het specifieke pc-platform/model; het werkelijke aantal ondersteunde schermen varieert. Voor ondersteuning van extra schermen is een optionele discrete grafische oplossing vereist. Er zijn extra kabels nodig. DisplayPort met multi-streaming via geïntegreerde graphics is naar verwachting in het najaar van 2013 als ingebouwde functie en laat in de zomer van 2013 als webupdate beschikbaar.
- 9 Een compatibele Intel® Core-processor, compatibele chipset, Intel® Rapid Storage technologiesoftware en niet-SED vaste schijf + optionele mSATA SSD flash-cachemodule zijn vereist. Intel® Smart Response-technologie is slechts op geselecteerde HP systemen uit 2013 beschikbaar. De prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. mSATA SSD is naar verwachting leverbaar vanaf augustus 2013.
- 10 Internettoegang is vereist.
- 11 Voor videoconferenties is een webcam nodig.
- 12 Windows is vereist.
- 13 Internet Explorer (IE8 of IE9) is vereist. Niet alle websites en applicaties worden ondersteund.
- 14 RAID-configuratie is optioneel en vereist een tweede vaste schijf
- 15 Wordt apart of als optie verkocht.
- 16 HP Tools-partitie met een HP BIOS is vereist voor automatische recovery. Business desktop pc's ondersteunen de automatische herstelfunctie van HP BIOS Protection niet.
- 17 Elite support varieert per regio.
Operating system/software
Inclusief besturingssysteem WINDOWS 7 PRO 64BIT
Optical drive
Optical DVDRW
Processor
CPU Merk Intel
CPU Snelheid 3300
CPU Type i5
Technische Details
Model 800G1
Form Factor SFF
Geheugen 8192