Toegevoegd aan winkelwagen
  Verder winkelen »

  Garantie

  SpareIT heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Elke dag doen wij ons uiterste best om er voor te zorgen dat uw orders correct en op tijd worden geleverd. Blijkt uw product onverhoopt defect te zijn geraakt, dan lossen we dat voor u op. Hierbij volgen we altijd de wet- en regelgeving. Voor nieuwe producten gelden andere garantievoorwaarden dan voor refurbished producten. Voor consumenten gelden andere garantievoorwaarden dan voor bedrijven. In het nu volgende overzicht kunt u terugvinden welke garantie wij verlenen op uw product.

  Nieuw

  Ons assortiment nieuwe producten is opgebouwd uit producten met de classificaties New Retail, New Spare, New Open Box en Renew. Op alle producten met deze classificaties heeft u fabrieksgarantie. 

  Consumenten kunnen van rechtswege recht hebben op een uitgebreidere garantie dan de fabrieksgarantie. Consumenten hebben in dat geval recht op de wettelijke garantie.

  Als wij u een New Spare, New Open Box of Renew product aanbieden wordt dat altijd duidelijk aan u kenbaar gemaakt.

  Refurbished Refurbished

  Ons assortiment refurbished producten is opgebouwd uit producten met de classificatie Refurbished. Op alle producten met deze classificatie heeft u 90 dagen garantie. Dit is ook voor consumenten het geval.

  Refurbished artikelen zijn producten die door Spare IT zijn geïnspecteerd, getest, gereinigd en zorgvuldig verpakt.

  • Dit zijn veelal gebruikte systemen, of onderdelen die zijn gedemonteerd uit servers/pc's en los verkocht worden als spare parts.
  • Demonstratieproducten

   Als wij u een Refurbished product aanbieden wordt dat altijd duidelijk aan u kenbaar gemaakt.

  Garantie
  Kempenbaan 34
  5121 DM Rijen
  The Netherlands

  T. +31 (0)161 22 61 41
  E. info@spareit.nl

  KvK. 18080985
  BTW. NL8152.36.700.B01

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief